Over de producten

Een perfect groen alternatief!

Shampoo conditioner bar be green not mean bgnm
Geen plastic
Shampoo conditioner bar be green not mean bgnm
100% palmolie vrij
Shampoo conditioner bar be green not mean bgnm
Minder transport
Shampoo conditioner bar be green not mean bgnm
Compact
Shampoo conditioner bar be green not mean bgnm
Niet getest op dieren

Duurzame ingrediënten

De Shampoo- en Conditioner Bars van BGNM zijn 100% natuurlijk en voorzien van de beste ingrediënten! Zo zijn de bars niet alleen goed voor je haar maar ook voor het milieu!
Shea Butter
De Shampoo- en Conditioner Bars bevatten Shea butter. Dit is een 100% natuurlijk product met een hoog gehalte aan vitamine A, E en F. Shea butter zorgt o.a. voor hydratatie van de (hoofd)huid en gaat droog haar tegen!
Jojoba olie
Jojoba olie is afkomstig van de Jojoba struik en dus 100% natuurlijk! De olie is zeer geschikt voor droog haar en voorkomt gespleten haarpunten! Daarnaast zorgt Jojoba voor een natuurlijke glans en een gezonde look!
Cacao boter
Duurzaam cacaoboter is zeer geschikt voor futloos haar en gaat roos en haarverlies tegen! Door de boter gaat de conditie van je haar in sprongen vooruit!
Argan olie
Argan olie is een plantaardige olie welke zeer geschikt is voor droog, dun en plat haar! De olie is rijk aan vetzuren, anti-oxidanten en vitamine E. Door deze eigenschap dringt de olie diep door in de wortel en wordt het haar soepel!
Kokosolie
Kokosolie gaat het proteïneverlies in droog en beschadigd haar tegen. Het helpt je haar sterker te maken en je hoofdhuid te voeden waardoor het minder snel afbreekt!

Verpakking

De verpakkingen bestaan uit uitsluitend duurzaam materiaal. De doosjes zijn van duurzaam materiaal gemaakt en zo ook de papieren wikkels. Zelfs het inkt en de stempel zijn van duurzaam materiaal gemaakt! Zo hopen wij je een 100% duurzame experience te kunnen geven!

 
 
De waardering van www.bgnm.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 9 reviews.