Over Trees for All

Jaarlijks verdwijnen er ongeveer 10 miljard bomen. De gevolgen hiervan zijn gigantisch, zowel voor de mensen, de dieren en het klimaat. Trees for All maakt zich hard om hier verandering in te brengen. Dit doen ze doormiddel van het planten van bomen, het beschermen en herstellen van bestaande bossen en het bewust maken van mensen van het belang van bomen. Niet alleen in Nederland is Trees for All actief, maar ook in het buitenland zoals ontwikkelingslanden.

Trees for All een CBF-erkende stichting met ANBI status wat ervoor zorgt dat donaties maximaal ten goede komen aan de duurzame bosprojecten.

Projecten

Trees for All plant jaarlijst tientallen hectares bos. Deze bossen worden duurzaam beheerd. Daarnaast wordt er bij buitenlandse bosprojecten samengewerkt met de lokale bevolking. Hierdoor worden de inkomens van de boeren verbeterd en worden tropische bossen beter beschermd.

Landen waar Trees for All reeds projecten heeft afgerond zijn de Filipijnen, Maleisie en Malie. Daarnaast zijn ook enkele projecten afgerond in Nederland, in onder andere de Flevopolder, het Venneperhout en Bentwoud.

Op dit moment is Trees for All bezig met projecten in Costa Rica, Oeganda, Bolivia en in Nederland (Bieslandse en Waalse bos).

Donatie

De kosten voor het planten van 2 bomen bedragen EUR 12,50. Bij elke aankoop van een product zal BGNM EUR 0,50 - EUR 1,50 reserveren. Bij een totaalbedrag van EUR 12,50 zal BGNM het bedrag doneren aan Trees for All. In ruil daarvoor ontvangt BGNM een online certificaat. Deze certificaten vind je door op onderstaande link te klikken!

Certificaten >

De waardering van www.bgnm.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 9 reviews.